Mitsubishi Fuso u Europi


Idealan partner u svakom sektoru. Za vrtlarstvo i uređenje operacija ili usluga isporuke, u sektoru javnih usluga ili građevinarstvu - Canter je korisno vozilo, bez obzira na vaše poslovanje.


Jedan Canter, s beskonačnim mogućnostima. Gdje god je vaš Canter stavljen na korištenje, nudi rješenja koja su, jednostavno rečeno, impresivna.


Od 3.5t do 8.55t i od 4x4 do Eko Hybrid - zahvaljujući širokom rasponu modela dostupnih i. s tri vrste kabina i šest različitih osovinska razmaka, zajedno s vrlo visokom nosivosti i idealnog kruga okretanja za manevriranje u tijesnim situacijama, nudi uvjerljiv prijedlog u lakim do srednjeg duty klase kamiona. I, naravno, sva tri motora i varijante zadovoljavaju novu euro 5b + ili Euro VI standardne emisije.


Eco-friendly i ekonomičan. Zahvaljujući ECOFFICIENCY paket, Canter smanjuje potrošnju goriva za čak 9% u usporedbi s prethodnim modelom. Nadalje, u obliku Canter Eko Hybrid, Fuso je sada u mogućnosti ponuditi prvi komercijalno održiv hibridni kamion. Već je testirani u cijelom svijetu, on pruža dokaz njegove učinkovitosti na dnevnoj bazi. Inovacije koje pomažu kako bi se osiguralo da ste postigli maksimalnu ekonomsku efikasnost na svakom putovanju.


Mitsubishi Fuso sa svojim Canterom prisutan je u više od 30 europskih zemalja u segmentu od 3,5 do 7,5 tona. Sjedište za europsku prodaju i postprodaju se nalazi u Stuttgartu u Njemačkoj. Canter se za isključivo europska tržišta proizvodi u proizvodnom pogonu u portugalskom gradu Tramagalu, a gotovo 70% dijelova vozila potječe od europskih dobavljača.


Na sljedećim stranicama predstavljen je prikaz poduzeća i njegovih aktivnosti.


Ovdje možete naći sve najnovije vijesti o novom Canteru s EURO 5 motorima:


Novosti o Canterovim Euro 5 motorima